Hallo, wij zijn Epar Porject Meubelen

woonmeubilair en designmeubels

Eigen productie
Maatwerk meubelen
Eigen ontwerpen
Hoge kwaliteit meubelen

Wij vervaardigen meubels op maat waarbij wij de functionaliteit niet uit het oog verliezen. In combinatie met onze persoonlijke aandacht en de hoge kwaliteit ontstaat er een unieke werkwijze. Hebt u een eigen ontwerp? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? U hoeft alleen maar even een afspraak te maken, want wij komen ook aan huis! Makkelijker kan het niet.

In vrijwel geen enkele meubelwinkel vindt u zitmeubels die exact bij u passen. U neemt dan met iets minder genoegen. Dit is niet nodig, want door meubels op maat te laten maken krijgt u precies wat u wilt. Het is misschien iets duurder dan een standaardmeubel, maar u krijgt dan wel een duurzaam meubelstuk naar wens. Ons vakmanschap is uw garantie voor kwaliteit.

Wij denken met u mee over de meubels die voor u gemaakt worden. De stijl, de vorm, de kleur en het materiaal moeten bij elkaar passen. Ieder meubel is uniek, want wij zijn meesters in maatwerk. Wij maken meubels die niemand heeft. Wat dacht u van een diner eet bank? Een bijzondere bank die geheel op maat kan worden gemaakt.

Maar wij doen meer, want u kunt u bij ons ook uw meubel opnieuw laten stofferen. Zo krijgt uw oude fauteuil een tweede leven. Voor wat betreft het stofferen van uw meubels kunt u de online stoffentool gebruiken. Dit is een computerprogramma waarbij met een paar muisklikken de stofkeuze kan worden gemaakt waarmee een zitmeubel gestoffeerd kan worden. Wij hopen dat hiermee de keuze voor u wat makkelijker wordt.

Onze service stopt niet wanneer uw meubels klaar zijn. Wij leveren zelf uw wensmeubel af en zorgen voor een perfecte plaatsing. U kunt bij ons terecht voor het vervaardigen van onder andere:

  • Fauteuil
  • Hoekbank
  • U bank
  • Stoelen
  • Café bank
  • Diner eet bank
  • Eetkamerstoelen

Wij ontvangen u graag in onze meubelwinkel in Tiel. Wilt u maatwerk meubels, maar liever een persoonlijk bezoek? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u aan huis of op kantoor.

Epar Project Meubelen is gebouwd op vertrouwen en openheid. Wat is uw budget? Gewoon een offerte ontvangen met heldere specificaties en prijzen is voor Epar Project Meubelen de standaard werkwijze. Transparantie en overleg staan voorop. Wij halen ons plezier uit ons werk, door uw huis/bedrijf om te toveren tot een passend en uniek geheel.

Eerlijke adviezen, daar kunt u van op aan. Wij helpen u graag met uw project en houden zelfs de communicatie op gang met andere partijen die u erbij betrekt om te zorgen dat de hoogst mogelijke afwerking zal worden behaald.

Wij nodigen u graag uit om eens kennis te komen maken en te ervaren hoe wij zaken doen. U zult versteld staan van onze mogelijkheden!